Waarom een Tinnitus-Panel?

 

Een moderne oplossing op basis van Big Data! Het Tinnitus-Panel is een groep van mensen die last hebben van tinnitus en die mee willen doen aan een big-data-onderzoek om oorzaken en remedies te vinden. Door de gegevens van duizenden patiënten te vergelijken willen we patronen herkennen die op basis van individueel onderzoek niet mogelijk zijn. De leden van het Tinnitus-Panel kunnen volledig anoniem meedoen, hoeven geen enkele gegevens omtrent hun identiteit op te geven, zelfs hun eigen naam niet. Wil je meer weten over het privacy-beleid rond het Tinnitus-Panel, klik dan hier.

Help een oplossing vinden

Wil je graag meedoen met het Tinnitus House? Dan nodigen we je graag uit om je via de link hieronder in te schrijven.

Voor- en nadelen van meedoen

Hoewel je deelname erg op prijs wordt gesteld, kunnen we je in ruil daarvoor uiteraard niet direct genezing aanbieden. Het onderzoeksstadium waarin we ons bevinden is daarvoor nog veel te pril. Omdat we toch ontzettend graag willen dat je meedoet, en je niet met lege handen willen laten staan, bieden we je een platform aan waarop je volledig anoniem informatie kunt uitwisselen met andere mensen die last hebben van tinnitus. je moet je dit platform voorstellen als een soort van Facebook, maar dan besloten, volledig anoniem, en zonder dat er een pottekijkend bedrijf achter staat.

Wij zijn als onderzoekers uitsluitend geïnteresseerd in de onderzoeksresultaten, en we gaan ervan uit, dat we weliswaar een risico nemen door het mensen toe te staan zich anoniem aan te melden, maar we hebben zeer goede methoden om 'hackers' of malafide participanten uit te filteren. Lees hiervoor onze uitgebreide 'Privacy & Protectie Policy'.

Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan.

Bewaren