ZZZ HTML knutsel voor sections

Over Tinnitus


Tinnitus is het waarnemen van irritante geluiden die niet via het oor binnenkomen. Bijna iedereen kent wel de tijdelijke, irritante piep in het oor na een rockconcert of ander evenement met veel lawaai. Maar voor sommigen houden de geluiden nooit op, ook niet na vele jaren. Voor hen zijn ze soms zo storend aanwezig, dat normaal functioneren niet meer mogelijk is. . . . .

Over Tinnitus House


Tinnitus House is opgericht als onderdeel van de Stichting Brain Innovations en heeft zich tot doel gesteld om data te verzamelen van zoveel mogelijk patiënten om zodoende zicht te krijgen op de factoren die tinnitus veroorzaken en op de factoren die tinnitus kunnen doen verminderen of geheel doen verdwijnen. Wij nodigen u dan ook graag uit in ons volledig geanonimiseerde Tinnituspanel om op regelmatige basis vragenlijsten te beantwoorden. . . .

Help een oplossing vinden


Uit de vragenlijsten van het Tinnituspanel worden door een team van wetenschappers hypotheses gehaald voor mogelijke oorzaken en remedies, en de meest kansrijke remedies worden vervolgens in een laboratoriumsituatie – De Tinnituskamer geheten – uitgetest met tinnituspatiënten. De testresultaten van de Tinnituskamer worden vervolgens weer gebruikt om nieuwe, meer doelgerichte vragen te stellen aan het Tinnituspanel. . .

[\su_row]

Contact met lotgenoten


Hoewel er geen eensduidende oplossing is voor het Tinnitusprobleem is gebleken dat het hulpzaam kan zijn met lotgenoten ervaringen uit te wisselen. Het kan in sommige gevallen helpen de negatieve gedachtegangen over tinnitus te doorbreken, perspectieven te geven dat ook met tinnitus te leven is en de (emotionele) reactie erop te veranderen. .

Ken je meer mensen die mogelijk een bijdrage kunnen leveren?
Heb je een Facebook-, of Linkedin pagina, ben je actief op Twitter of Instagram?
Help mee deze site nog meer bekendheid te geven en deel deze pagina met anderen . . .