Waarom een Tinnitus-panel?

Een moderne oplossing op basis van data science

Het Tinnitus-Panel is een groep van mensen die last hebben van tinnitus en die mee willen doen aan een big-data-onderzoek om oorzaken en remedies te vinden. Door de gegevens van duizenden patiënten te vergelijken willen we patronen herkennen die op basis van individueel onderzoek niet mogelijk zijn. De leden van het Tinnitus-Panel kunnen volledig anoniem meedoen, hoeven geen enkele gegevens omtrent hun identiteit op te geven, zelfs hun eigen naam niet. Wil je meer weten over het privacy-beleid rond het Tinnitus-Panel, klik dan hier.

Help mee om een oplossing te vinden

Wil je meedoen met ons onderzoek? Dan nodigen we je graag uit om je via de link hieronder in te schrijven.

Voordelen van meedoen

Je deelname aan ons onderzoek wordt zeer op prijs gesteld. Om al vóórdat we eventuele oplossingen kunnen bieden iets terug te doen, willen we je bruikbare informatie teruggeven waarmee je mogelijk al direct je voordeel mee kunt doen. Allereerst houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief. Maar als je meedoet door de vragenlijst in te vullen, bieden we je tevens middels een zogenaamd recommendersysteem tips aan die automatisch zijn berekend uit de ingevulde vragenlijsten van mensen met een vergelijkbaar profiel. Zie voor details over het systeem deze uitleg op Wikipedia.

TinnitusHouse gaat uiterst zorgvuldig met uw informatie om. Wij hebben geen commerciële belangen en zijn uitsluitend geïnteresseerd in onderzoeksresultaten.